Български
Руский
Къща в местност Свети Никола - Варна

Собственик продава къща във Варна, местност Свети Никола.

Собственик продава четириетажна фамилна къща в местността “Св. Никола” - Варна, до “Пикадили парк”. Намира се на втора линия над магистралата “Варна – Златни пясъци” в тихо и закътано място. Дворът е 760 кв.м., а РЗП – 635 кв.м., има гараж – 40 кв.м.
Къщата е с уникална архитектура в средиземноморски стил с кръгла тераса с бели колони, обзаведена в ретро стил с артистично излъчване. Построена е преди 15 години.
На първия етаж се намира кухненско помещение на ламинат с два реда двойни шкафове – общо около 12 метра, със съвременни електрически уреди; трапезария с барплот и с дизайнерско осветление; зимна градина; мокро помещение с котел на дизел “Вайланд” и 200 литров бойлер; друго котелно с котел на ток; складово помещение за хранителни продукти и с монтирани рафтове по стените, складово помещение за инструменти, перално помещение. Този етаж е 206 кв.м. и там са разположени 3 помещения, които могат да бъдат приспособени за фитнес, кабинети или сауна, тъй като са с прилежащи WC.
Вторият етаж е 150 кв.м. и представлява два двустайни апартамента със самостоятелни баня и WC, към всеки хол от апартаментите има тераса с панорама към морето.
На този етаж настилката е високо-качествен ламинат - цвят бамбук, а санитарните помещения са с РVC ламперия по стените и таваните. Понастоящем вторият етаж функционира като частна детска градина и е обзаведен с детски шкафчета, креватчета и игрови кътчета. Къщата може да бъде закупена с готов бизнес – работеща частна детска градина.
Третият етаж е също 150 кв.м., той е аналотичен с втория, като в единия апартамент стаите са три, там има кръгла арка със закръглени френски прозорци. Стаите са с топлоизолация, след ремонт.

Четвъртият етаж е 130 кв.м. и представлява П-образно студио с вътрешна топлоизолация 5 см, арка – еркер със закръглени френски прозорци, с кристален полилей. Има вградена кухня с фирмени ел. уреди – миялна машина, котлони с керамични плотове, електрическа фурна с абсорбатор и керамична мивка. Отделно има дрешник и баня с WC.
От този етаж се открива невероятна морска панорама.
Има възможност за изграждане на камина на първия и на четвъртия етаж, тъй като е предвиден комин.
Дограмата в цялата къща е нова – на немската фирма “Коmmerling”, има изградена кабелизация за видеонаблюдение, СОД, прекаран е градски телефон с интернет и кабелна телевизия. Отоплението е централно – на ток, като има 2 два електромера – трифазен и обикновен.
Дворът е добре осветен с 26 декоративни фенера (има и сенсорно осветление), има паркинг за 5 коли, както и детска площадка с изкуствена зелена трева, пясъчник и люлки.
Дворът е озеленен с райграс, цветя и овощни дървета – слива, череши, кайсия, смокиня, орех, върби и туи, за които е предвидена поливна система. В долната част на двора е обособена Английска градина с туи и рози, както и оригинална чешма в старинен европейски стил. Къщата е така ситуирана в парцела, че от всички страни има перфектна морска панорама.
Подходяща е за болница, хотел или детска градина.
Подход към къщата – асфалтов път.
На 5 км. от Катедралата - Варна, подходяща за целогодишно живеене.
Към къщата са монтирани соларни панели, които значително намаляват разходите за електричество.
Има възможност да се осигури кредит.
Имотът не е ипотекиран.

Цена: 380 000 Евро.
Къща във Варна - изглед от страни
Страничен изглед на къщата
Къща във Варна от пътя Варна-Златни пясъци
Къщата и табелата на Варна
Изглед към Черно море
Магистралата Варна-Златни пясъци и къщата
Вход на къщата - местност Свети Никола, Варна
Английки двор на къщата
Паркинг и вход за автомобили
Гърба на къщата
Къщата изглед от пред
Изглед към Черно море от къщата
Изглед от терасата към Черно море
Черно море
Чешма в двора на къщата
Английски двор с борчета
Вход към първия етаж на къщата
Стая на първия етаж
Детска градина на първия етаж
Детски масички на първия етаж
Втора стая на първи етаж
Първи етаж шкафчета
Санитарни помещения на първи етаж
Санитарни помещения на първи етаж
Мивки на първи етаж
Детска стая на първи етаж
Детска стая на първи етаж
Първи етаж стая
Коридор на първи етаж
Сутерен - кухня
Сутерен - коридор
Сутерен - офис
Сутерен - санитарно помещение
Сутерен трапезария
Сутерен - трапезария
Трапезария - сутерен
Стълбище

Скици на къщата

Фасада - север
Фасада - юг
Фасада - изток
Схема на етажите
Под покривно пространство
Етаж
Партер
Сутерен
План
Скица
Контакти:
GSM: 0887 665 786
E-mail: anika1969@yahoo.com
Диана Алексиева